Saturday, February 23, 2019

Özel Ders Neden Almalısınız?



Dershanelerin kapatılması ile birlikte, pek çok öğrenci yalnızca okulda öğrendikleri ile yetinmek durumunda kalıyor. Ancak sınıfların yoğun olması, öğrencilerin dikkatini dağıtacak pek çok unsurun bulunması ve ders içeriğinin yeterli olmaması ne yazık ki gelecek nesillerin temel bilgilerden mahrum kalmasına sebep oluyor. Üstelik üniversite giriş sınavlarında bunun bedelini gençler en acı şekilde ödüyor. İşte bu durum aslında özel ders neden almalısınız sorusunun bir yanıtı niteliğinde.
Bizler eveozelders.com sitemizle uzun yıllardır, öncü öğretim kadromuz ile eğitime hizmet vermekteyiz. Kadromuzdaki tüm öğretmenlerimiz, Türkiye’nin saygın üniversitelerinden mezun, donanımlı kişilerdir. Üstelik öğrenciler konusunda oldukça hassas bir politika seyreden kurumumuz, her zaman ulaşılabilir olmayı hedef edinmiştir. Hem bilgi olarak, hem de hizmet olarak her daim ulaşılabilir bir noktada bulunuyor, ülkemize faydalı ve donanımlı nesiller yetiştiriyoruz.

Ayrıntılı Temel Ders Bilgisi

Türkçe, matematik, sosyal bilgiler ve fen bilimleri temel derslerdir. Bu derslerden başarılı olmayan gençler ne yazık ki üniversite sınavlarından da geçememekteler. Bu da her yıl milyonlarca öğrencinin hayallerine veda etmesi anlamına geliyor. Bizler kurum olarak, bu temel 4 ders üzerinde yoğunlaşıyoruz. Öğrencilerimiz ile birebir ilgileniyor, anlaşılmayan her nota üzerinde ayrıntılarıyla duruyoruz. Öğretmenlerimiz, bitmek bilmeyen enerjileri ile dersleri hem eğlenceli, hem de kolay öğrenilebilir hale getiriyor.
4+4+4 eğitim sistemi kimi öğrenciler için başarıyı da beraberinde getirdi, ancak kimi öğrenciler için de temel ders bilgisinin silinip gitmesine sebep oldu. Özellikle de temel ders bilgi birikimi birbirinden farklı olan öğrencilerin aynı sınıflarda yer alması, derslerin verimsiz geçmesine sebep olmaktadır. Bizler aynı skalada yer alan öğrenciler için birden fazla sınıf oluşturur ve bu sınıflar için, öğrencilerin bilgi birikimine göre ders programı hazırlarız. Özel ders neden almalısınız sorusunun diğer bir yanıtı da aslında öğrencilerin temel derslere olan bilgi birikimini artırmak olmaktadır.

Daha Keyifli ve Anlaşılır Ders İçeriği

Kurum olarak asla öğrencileri sıkmayan, aksine özgüven aşılayan ve eğlenceli bir ders içeriği sunan bir yapılanmayız. İlkokul ve ortaokul seviyesindeki tüm öğrenciler, kendi yaşıtları ile çeşitli sosyal aktivitelerde bulunabiliyor, eğlenirken öğrenebiliyor. Yarış atı benzetmesi konusunda hassas olan kurumumuz, öğrenciler üzerinde asla baskıcı davranmıyor, zengin ders içeriğimizi eğlenceli hale getirmenin yollarını buluyoruz. Yenilikçi bir eğitim öğretim modelini benimseyen bizler, ayrıca uygulamalı eğitimler konusunda da hayli donanımlı laboratuvarlarımız ile hizmet veriyoruz.
Özel ders neden almalısınız sorusundan önce aslında özel dersi nereden almalısınız şeklinde bir soru sorulmalıdır. Çünkü özel ders verdiğini iddia eden pek çok yapılanma, öğrencilerin korkularını yenmesini sağlamak yerine, daha büyük ve içinden çıkılmaz bir otorite uygular. Bu durum ne yazık ki öğrencinin kendine olan güveninin kırılmasına, öğrenme içgüdüsünden uzaklaşmasına neden olmaktadır. Oysa bizler, pratikler ve eğlenceli metotlar ile donanımlı bir eğitim verir, verdiğimiz bu eğitimin aktif bir şekilde kullanılmasını sağlarız. Ayrıca eğitim sistemimi asla tek bir kaynağa bağlı ilerlemez. Birden fazla yayın evinin, birden fazla kaynağını kullanır, her ders için öğrencilerin kendilerini en yakın hissettikleri metotları uygularız. Artık son derece ekonomik rakamlara başarıyı yakalamak mümkün.

No comments:

Post a Comment